Leden

Steve Goethaert

Steve heeft zich als midden dertiger reeds op  verschillende gebieden ingezet. Een van zijn grote passies is muziek, en op jonge leeftijd schopte hij het tot resident DJ van een bekende discotheek.

 

Naast muziek was en is Steve actief binnen het voetbalwereldje. Eerst als speler, maar later werd hij zelf trainer, coördinator en voetbaldirecteur bij verschillende (elite-)clubs.

Naast deze hobby’s vond Steve ook nog de tijd en de positieve energie om zich in te zetten voor de lokale politieke aangelegenheden te Beersel, waar hij opgroeide. Hij richtte zelfs een eigen partij op: Beter Beersel.


Op professioneel gebied heeft Steve een mooie carrière opgebouwd bij Belgacom/Proximus, waar hij al 15 jaar werkzaam is. Hij heeft verschillende functies bekleed en is uiteindelijk gegroeid naar de rol van Escalation Manager. In deze positie is hij verantwoordelijk voor het oplossen van complexe problemen en het coördineren van escalaties.


Steve woont nu met zijn gezin in Erps-Kwerps en geniet van het leven als trotse echtgenoot van Karolien en vader van hun peuter Arthur. Ze worden ook vergezeld door hun trouwe viervoeter Luíz.


Met zijn brede interesses en gedrevenheid kijkt Steve er naar uit om samen voor een nog beter en uniek Kortenberg te ijveren.