Leden

Rita Verloy

Ik ben Rita Verloy en ik heb het genoegen gehad om al meer dan 45 jaar in het prachtige Kortenberg te wonen. Gedurende een periode van 40 jaar was ik de trotse eigenaar van Verloy Sport, een sportwinkel gevestigd aan onze Leuvensesteenweg. Vier jaar geleden heb ik het stokje overgedragen aan mijn dochter Lesley, die nu de winkel met verve leidt. Desondanks blijf ik nog steeds nauw betrokken bij de zaak.

In 2018, ongeveer een jaar na het tragische verlies van mijn geliefde echtgenoot Luc Trappeniers, heb ik mij samen met enkele dorpsgenoten opengesteld voor een nieuwe uitdaging in de gemeentepolitiek. Met een vurige toewijding heb ik mijzelf vol overgave gestort op deze nieuwe rol, doordrongen van de overtuiging dat ik iets positiefs kon bijdragen. Ik heb de eer gehad om zowel als voorzitter en als secretaris te dienen en mijn bijdrage te leveren aan de communicatie.

 

Naast mijn betrokkenheid bij de politieke partij ben ik steeds meer gaan investeren in mijn gemeenschap. Ik ben nu met trots de voorzitter van de Welzijnsraad en tegelijkertijd de secretaris van zowel de Sportraad als de Raad Lokale Economie (RLE). Deze verantwoordelijkheden stellen mij in staat om actief deel te nemen aan het bevorderen van het welzijn en de bloei van ons prachtige dorp.